Skip to main content

Een mens is meer dan zijn functie!
Of je nu werkt met zorgpersoneel, advocaten, softwareontwikkelaars of topsporters: iedereen is een uniek talent. 

Het talent van Jacco Verhaeren (Team Director nationaal zwemteam Frankrijk, coach van de coaches ‘to be’ bij wielerploeg Visma-lease a bike en ambassadeur van Talent ON) is ‘vervlechten’. 

“Ik ben blij met mijn talent vervlechten. Ik heb al vele tests gedaan, maar het talent benoemen bij Talent ON is het enige dat me altijd bijblijft. Het is dat talent-in-1-woord dat je onthoudt. Je kiest het zelf, bent het zelf en het is in elke situatie bij je. Het is mijn manier van hoe ik de dingen doe. 

Ik hou echt van multidisciplinaire samenwerking en mensen bij elkaar brengen. In de sport bijvoorbeeld werk ik met heel veel verschillende experts samen. Denk aan een atleet, coach, krachttrainers, voedingsdeskundigen en managers. Met mijn talent vervlechten breng ik al deze mensen en vakgebieden bij elkaar om ze samen te laten werken.

Talent zit in je, het is niet iets wat je erin stopt, maar wat je eruit haalt. Sinds ik me bewust ben van mijn talent kan ik het vanuit intrinsieke motivatie en drive aanzetten of versterken. Het geeft mij veel energie en vertrouwen, niet alleen in de sport, ook daarbuiten.”

💡 Ieders talent-in-1-woord. Hoe haal jij uit je medewerkers wat erin zit?

Veel talent blijft nog onbenut. Wij helpen je medewerkers beter te worden in wat ze al kunnen tijdens wat ze al doen. Ontdek de mens en het talent achter jouw medewerkers en haal eruit wat erin zit! De mogelijkheden om te starten vind je via de button hieronder.